Emerson, Kleinenberg i nu-rave na Exitu!

Apsolutne zvezde svetske DJ scene, Darren Emerson i Sander Kleinenberg, nastupiće zajedno na Dance Areni ovogodišnjeg Exit festivala u nedelju 12. jula. Eksluzivnom back to back konceptu jedne od najvećih elektronskih bina u svetu pridružiće se Heidi i Justin
0
1 / 3 Foto: Promo

Ludo mi je i da pomislim da sam pre 15 godina jurio Ibicom na mopedu i nastupao besplatno, prisetio se popularni holandski DJ i producent Sander Kleinenberg kada je ponovo izabran u sam vrh svetske DJ scene u časopisu DJ Mag. Upravo poznat po svojim intenzivnim putovanjima i nastupima, Kleinenberg nije imao previše vremena da se posveti studijskom radu. I pored toga što iza sebe ima sedam veoma uspešnih miks albuma i hit singlove My Lexicon, The Fruit i This Is Miami, Kleinenberg svoj prvi studijski album upravo završava ove godine. U poslednjih nekoliko godina inovativni Kleinenberg je postao jedini superstar DJ koji tokom nastupa paraleno radi i video miks što komentariše Želim da budem siguran da se moj rad izdvaja iz gomile.

Darren Emerson je već odavno obeležio Dance Arenu svojim nastupima, posebno onim iz 2002. godine kada su pljusak, izlazak sunca i zvuci antologijske singlice Strings Of Life učinili popularnog Daza praktično rezidentom Exit festivala. Pre nedelje 12. jula i zajedničkog back to back nastupa sa Kleinenbergom, publika će moći da preslušava njegov dupli miks album Global Underground 36: Bogota koji simbolično počinje i završava se numerom njegove bivše grupe Underworld.
Emerson nije samo obeležio devedesete stvorivši zvuk pomenutog benda, već je i u novom milenijumu nastavio da pomera granice sa solo karijerom tokom koje je izdao Ibica klasik Scorchio ili aktuelni singl Crash Jack. Zasigurno jedan od najuticajnijih ljudi na sceni, tokom poslednje dve decenije sarađivao je sa imenima kao što su Depeche Mode, Bjork, Massive Attack ili Fatboy Slim, a eksluzivni back to back set na desetom Exit festivalu kreiraće upravo sa Sanderom Kleinenbergom!

Četvorodnevne ulaznice za deseti Exit festival direktno se prodaju od početka aprila u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama po aktuelnoj ceni od 5990 dinara. Finalna cena ovih ulaznica biće 9990 dinara.
Ulaznice mogu da se kupe na sedam različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici. Pored Erste banke, ulaznice mogu da se kupe u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i u novosadskom tržnom centru Pariski magazin.

makonda-tracker