Sergej Ćetković: Spektakularan koncert u Herceg Novom

0
U petak i subutu pred prepunom Kali kulom u Herceg Novom, održan je najavljeni koncert Sergeja Ćetkovica, čime je i uspešno započeta koncertna turneja - Live Montenegro 2013
Sergej Ćetković
Sergej Ćetković

Veliki red koji je vijugao ispred ove poznate letnje scene nagoveštavao je pravo muzičko veče za sve one koji vole muziku Sergeja Ćetkovica.

Punih dva i po sata, vidno raspolozena, publika je zajedno sa Sergejem pevala sve njegove hitove, koje su ovog poznatog regionalnog kantautora i postavili tamo gde je on danas - u samom vrhu ex-jugoslovenske muzičke scene.

Od prvih taktova pesme Još volim te nastao je vrisak i horsko pevanje, a kad bi Sergej sišao u publiku, gurkanje, sa ciljem ko će pre da dodirne svog idola.

- Dobro veče , dragi moji, jedva sam čekao da se ponovo, posle gotovo šest godina, sretnem sa vama na ovoj prijeljepoj sceni! Nadam se da ćemo svi zajedno uživati! - obratio se Sergej svojim fanovima, kojih je bilo iz kako iz samog Herceg Novog, tako iz Dubrovnika, Trebinja, Tivta, Budve i jos desetine okolnih mesta.

Sve one koji se nalaze na crnogorskom primorju ceka jos jedan koncert u Baru, na letnjoj sceni. Zatim se muzički karavan, sastavljen od vrsnih Sergejevih muzicara seli za Niksić gde ce 28. avgusta odrzati koncert na stadionu malih sportova Ibon. Kruna ove koncertne turneje sasvim sigurno će se desiti 31.avgusta u Podgorici, gde se očekuje veliki muzički spektakl.

makonda-tracker