Željko podelio i kišu sa publikom u Poreču

0
Pred oko 15.000 oduševljenih posetilaca sinoć u Poreču Željko Joksimović je priredio još jedan u nizu koncertnih spektakala ovog leta na Jadranskom primorju.
Željko Joksimović
Željko Joksimović

Tradicionalna fešta koja se u Poreču održava u avgustu pred kraj turističke sezone u Istri, počela je nastupom Joksimovića  i njegovog benda na gradskoj rivi. Koncert  je prvih sat ipo vremena proticao u dobroj atmosferi  bez većih iznenađenja, a onda je iznenada krenula jaka letnja oluja.

Ni jako nevreme međutim nije demotivisalo publiku da ostane pa uprkos brojnim prekidima struje i neumoljivoj kiši koja je neprestano padala, verni fanovi Joksimovića pevali su zajedno sa njim jednu za drugom sve pesme do kraja.

- Ovo su one noći i oni koncerti koje ćete zauvek pamtiti-rekao je Željko Joksimović koji je i kišu podelio sa publikom tako što je sišao sa bine i bio sa njima do kraja koncerta- Uprkos nevremenu, niko nije napustio koncert. Hvala divnoj publici i hvala Poreču.



Organizatori Fešte priredili su još neka iznenađenja posetiocima među kojima i fantastičan vatromet koji je oduševio sve prisutne I doprineo noći sa Željkom Joksimovićem u Poreču koja će se dugo pamtiti.

makonda-tracker