Manu Čao menja lokaciju koncerta

0
Kocert izvođača Manua Čaua biće održan u Hali sportova na Novom Beogradu, umesto dvorani Pionir, dok će termin 14. septembar u 20 časova, ostati nepromenjen.

Poznati muzičar Manu Čao sa svojim bendom La Ventura odlučio da usled nemogućnosti uklanjanja velikih reklama izraziro korporativnih brendova koje su postavljene u dvorani Pionir, ne održi koncert tamo. Ovaj izvođač je veliki borac za ljudska prava i antiglobalista, pa samim tim nije mogao da dozvoli da nastupa sa svojim bendom u prostoru gde su istaknuti sponozori sa sportskih dešavanja.

Manu Čao La Ventura predstaviće publici svoje najpoznatije pesme koje sadrže socijalno obojene tekstove, priče o ljubavi, politici i siromaštvu, getu i imigraciji otpevane na španskom, francuskom, engleskom i portugalskom.

Specijalni gosti koncerta biće Samostalni referenti koji otvaraju ovaj muzički događaj u svom desetočlanom sastavu i Hornsman Kojot, dobitnik mnogobrojnih nagrada, koji je nastupao širom sveta i nastupao sa velikim izvođačima kao što je The Prodigy.

Manu Čao je poslednji put nastupao pre jedanaest godina u Beogradu, na Tašmajdanskom stadionu. 

makonda-tracker