Festival Jelen časti Niš 1. septembra

2
Festival Jelen časti Niš na kome će 1. septembra na prostoru Niške tvrđave nastupiti Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out, uz besplatan ulaz, trebalo bi da privuče rekordan broj posetilaca kada su u pitanju rok koncerti u Nišu, najavljuju organizatori.
Bajaga i Instruktori, foto: Promo
Bajaga i Instruktori, foto: Promo

Na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare u Media centru Niš, na kojoj su govorili Momčilo Bajagić, Zvonimir Đukić i Nikola Vranjković, organizatori Jelen Pivo i promoterska kuća Long Play na konferenciji su saopštili i satnicu festivala.

- Zahvaljujem se organizatorima što su nas izabrali kao bend koji otvara festival i to u ovako velikom društvu. Svirali smo 45 minuta na Beer festu (u Beogradu), a ovde imamo više vremena. Sviraćemo nekoliko balada i sve naše najbolje pesme. Poslednji veliki koncert u Nišu imali smo na Jelen top turneji, bila je kiša i to je bio jedan od naših najdužih koncerata. Nadam se da će ovaj biti jedan od najdražih - rekao je Nikola Vranjković, gitarista benda Block Out, koji će nastupiti od 20h.

- Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo binu sa poštovanim kolegama Bajagom i Insturktorima i Block Outu. Hvala Jelenu na imanju smisla, njuha, instinkta i sluha.Nedostaju u ovoj zemlji i dobro je da postoje ovakvi ljudi koji trazmišljaju za dobrobit grada i muzike. Odsviraćemo pesme sa svih albuma, nemamo baš puno hitova, možda odsviramo i poneku novu sa albuma kog očekujemo početkom novembra - izjavio je Zvonimir Đukuć - Đule, koji će se zajedno sa svojim bendom Van Gogh na bini pojaviti od 21:30h.

- Zadnji put smo svirali u Nišu za Srpsku novu godinu i bilo je super. Doduše bilo je malo tiho ozvučenje, ali nismo se nadali toliko broju ljudi. U Nišu smo relativno često svirali.Radujem se što je ovako dobra ekipa i mislim da je super koncert. Velika je stvar što Jelen podržava rok muziku. Posl velikih koncerta u regionu imali smo nameru da radimo koncert u Nišu, ali ovo je još bolje sa kolegama Van Goghom i Block Outom - navodi Momčilo Bajagić Bajaga, koji će sa svojim bendom na Niškoj tvrđavi nastupiti od 23:15h do 00:45h.

makonda-tracker