Rundek Cargo Trio: Novi singl stiže na jesen

0
Rundek Cargo trio, koji nastupa 27. avgusta u Zrenjaninu, 28. avgusta u Nišu i 29. avgusta u Beogradu, kao najavu novog albuma na jesen će objaviti singl Midnight Calypso.
Rundek Cargo Trio, promo foto
Rundek Cargo Trio, promo foto

Rundek Cargo Trijo najavljuje da će pre jeseni, kada je planirano objavljivanje albuma, tokom proleća promovisati novi album.

- Na novom albumu radimo korak po korak i on se polako slaže. Na jesen će se pojaviti prvi radijski singl Midnight Calypso, a album najkasnije na proljeće. Još ne znam hoće li naslov albuma ostati Dare - kaže Darko Rundek.

Već na koncertima 27. avgusta na letnjoj sceni Atrijumu Pozorišnog kluba Zeleno zvono, u Zrenjaninu, 28. avgusta u dvorištu niške Banovine i 29. avgusta u Beogradu, na Summer stage-u Bitef Art Cafea na Malom Kalemegdanu 2, Rundek Cargo trio bi trebalo da izvesti od novih stvari Vitamine, Midnight Calypso, Mostove.

- Najdraže bi mi bilo da ceo novi album prođe koncertno krštenje pre nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redosled - navodi Rundek.

Karta za zrenjaninski koncert je 600 dinara, a prodajna mesta su: Pozorišni klub Zeleno zvono (Trg Slobode 7), trafika SM City (Kralja Aleksandra I Karađorđevića (glavna ulica u Zrenjaninu) i klub Skladište u Novom Bečeju.

Za koncert u Nišu karta je 800 dinara i od sutra se može naci na prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje).

Ulaznica za beogradski nastup košta 1.200 i 1.700 dinara i može se kupiti na blagajni Summer stage-a Bitef Art Cafea.

makonda-tracker