Sergej Ćetković na crnogorskoj turneji

0
Popularni domaći pevač Sergej Ćetković 23. Avgusta započeće crnogorsku turneju, potvrđeno je konferenciji za medije koju je kantautor održao u hotelu City.
Sergej Ćetković, promo foto
Sergej Ćetković, promo foto

Poznati pevač Sergej Ćetković održaće turneju u Crnoj Gori.

- Na svake dve godine trudim se da organizujem neko druženje sa publikom i moram priznati da sam se, kad je Crna Gora u pitanju, uželeo nastupa. Ovoga puta  pored Podgorice, Bara i Nikšića, dodali smo i Herceg Novi, gde ćemo početi turneju. Na prelepoj Kanli kuli planirana su dva koncerta, jer je interesovanje i iz susedne Hrvtske veliko. Što se barskog koncerta tiče, biće intimnija atmosfera. U Podgorici i Nikšiću, u odnosu na pre dvije godine, nećemo menjati lokaciju, pa će ti koncerti biti održani na Stadionima malih sportova - poručio je Ćetković.

Sergej će na svakom koncertu imati goste, ali njihova imena, sem Italijana Sal Da Vinčija koji će pevati sa njim Poglede u tami u Podgorici, nije želio da otkriva.

- Nikad nisam koristio goste da bih privukao publiku, pa će njihova imena do samih koncerata ostati tajna. Pored mojih kolega, na svakom koncertu imaću i po jednog gosta iz publike koji će imati svoja dva minuta, bilo da želi da peva sa mnom ili da nekom nešto poruči - obećao je pevač.

Turneja će se razlikovati od prethodne i po repertoaru, jer će obuhvatiti njegov desetogodišnji rad, ali će publika u sva četiri grada imti priliku da po prvi put čuje kako zvuče njegova dva nova singla Zbog nas i Još volim te.

makonda-tracker