Belgrade Beer Fest 2013: Večeras Bajaga i Instruktori

0
Treći dan festivala protekao je u odličnoj atmosferi, uz više od 150 000 posetilaca. Publika je uživala u nastupima sastava Kerber, The Dibidus i Babe, a najbolju atmosferu napravili su sasvim očekivano momci iz grupe Dubioza kolektiv, koji su digli na noge ce

Na takmičenju u točenju piva na #HappyContest štandu pobedili su članovi benda Feud, sa prodatih 462 piva, dok su sve četiri ekipe zajedno prodale 1520 piva.

Na istom štandu večeras će se nadmetati ekipe pevačice Tijane Dapčević, voditelja Ivana Zeljkovića, glavne urednice magazina Story Bebe Dragić i tviteraša @brkajlija i @IvyJbte. Ekipe će točiti premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija: Guinness, Budweiser Budwar, Erdinger i Grimbergen, po promotivnoj ceni od 99 dinara, između 18 i 20.30h. Sav prihod od prodaje piva namenjen je u humanitarne svrhe.

Večeras će program trajati do 4 sata iza ponoći, a na bini će nastupiti 9 izvođača.

Muzički program četvrtog dana otvoriće nastupi benda Dexter, koji je pobedio na konkursu za nastup na festivalu,  i Nirvana Tribute benda iz Švajcarske Smells Like K. Spirit. Posle njih sledi svirka beogradskog sastava E-Play i EKV Tribute benda IQV. Glavne zvezde večeri Bajaga i Instruktori nastupaju u okviru Vh1 sata, od 21.45, a program se nastavlja nastupima beogradskih bendova DLM, Ortodox Celts i Hypnotized, dok će program zatvoriti najbolji trubački orkestar u Evropi, Trubači Bobana Markovića.

Za provod u  Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat zaduženi su Mr. Zorba DJ i Moussa Clarke. Da bi ušli u ovu zonu posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kreću svake večeri od 23.30 na sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.

makonda-tracker