One Direction, Majli Sajrus i Robin Tike na 2013 MTV VMA

0
Majli Sajrus, Robin Tike i One Direction pridružuju se Kelvinu Herisu, Eli Goulding, sastavu Daft Punk i Seleni Gomez na listi nominovanih u novoj kategoriji Najbolja pesma leta za koju će se glasati putem društvenih mreža.
Robin Tike, Foto: MTV
Robin Tike, Foto: MTV

Ovogodišnja dodela MTV Video Music Awards slaviće izvođače i pesme koji su obeležile leto, nastupima izvođača s vrhova svetskih top-lista, Majli Sajrus i Robina Tikea! Na svečanosti će se pojaviti i bend One Direction, a uvedena je i nova kategorija Najbolja pesma leta za koju će se glasati putem društvenih mreža.

Prve pesme nominovane u ovoj kategoriji jesu: himna We Can’t Stop harizmatične Majli Sajrus, plesni hit Daft Punka Get Lucky, zarazna I Need Your Love Kelvina Herisa i Eli Goulding, dopadljiva Come & Get It Selene Gomez, moćna Best Song Ever benda One Direction i seksi Blurred Lines Robina Tikea, T.I.-a i Farela. Od danas, fanovi mogu glasati u ovoj kategoriji putem Twittera, Instagrama ili Vinea koristeći određeni hashtag: #votemileycyrus, #votedaftpunk, #voteselenagomez, #voteonedirection, #voterobinthicke, #votecalvinandellie.

makonda-tracker