Koncerti na zidiću ispred Doma omladine od avgusta i subotom

0
Zbog velikog interesovanja javnosti, bendova i medija, Dom omladine Beograda će koncerte na zidiću na Platou Milana Mladenovića, od avgusta organizovati i subotom.

Od 2. avgusta koncerti na zidiću ispred Doma omladine biće organizovani i subotom.

- Do sada održani koncerti izazvali su izuzetno interesovanje publike, ali i bendova koji su nas kontaktirali sa željom da se uključe u program, te medija koji su sa velikom pažnjom ispratili sve koncerte na zidiću. Zahvaljujemo se svima na podršci našim programima, posebno koncertima na Platou Milana Mladenovića koji traju tokom ovog leta. Sa željom da ovu programsku liniju proširimo i izađemo u susret interesovanju javnosti, od 2. avgusta na zidiću koncerti će biti organizovani i svake subote. Subota je posebno namenjena bivšim omladincima koji su nekada svirali ili želeli da sviraju u Domu omladine Beograda. Prvi koncert održaće Maja i Saša Saks bend, koji je godinama svirao na čuvenim igrankama u Domu omladine. Do kraja leta, subotom na Platou Milana Mladenovića publika će čuti i VIS Zveri, Vlada Džet Bend, te Štreberse, Halftons i druge bendove – navodi se  u saopštenju Doma omladine Beograda.

U slučaju kiše, svi koncerti biće održani u Holu Doma omladine Beograda.

Podsećamo da je Dom omladine Beograda polovinom juna meseca pokrenuo novu programsku inicijativu – predstavljanje najnovijih muzičkih pojava kod nas, na mini sceni na zidiću ispred DOB-a, svakog petka od 20h na Platou Milana Mladenovića. Želja je bila da se kvalitetnim muzičarima pruži prilika da se predstave na najprometnijem mestu u gradu, ali i da studentima i đacima koji raspust provode u Beogradu, kao i da se ostalim našim sugrađanima i gostima glavnog grada, omogući jedinstveno, besplatno muzičko druženje.

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu Ekatarine Velike, muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg, nego da se baš sa ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada.

Provedimo svaki vikend uz besplatnu zabavu na otvorenom – Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

makonda-tracker