Niggor na Refresh festivalu

0
Refresh festival biće organizovan od osmog do desetog avgusta u Kotoru, a svetske DJ zvezde predstaviće se zajedno sa domaćim DJ snagama koje po prvi put nastupaju na novom Fresh stejdžu. Kao posebno iznenađenje na zatvaranju festivala, francuski DJ Arno Cost
Refresh festival, promo
Refresh festival, promo

Na sedmom izdanju Refresh festivala prve večeri nastupiće princeza nemačkog dip haus talasa i osnivač berlinskog lejbla Mobilee Anja Šnajder, Hana Holand, Mama - nova nada svetske DJ scene i Amerikanka Lady Blacktronica. Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala devetog avgusta začiniće Helmut Gejer aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu.

Zatvaranje festivala biće posebno uz jedno od najatraktivnijih imena elektronske scene danas.  Arno Cost je svakako simbol najvećih klupskih žurki i festivala širom sveta, a u Kotor stiže desetog avgusta. Njegov nastup sa Niggorom biće posebna poslastica za kraj ovogodišnjeg Refresh festivala, a publika u Kotoru dobiće plesnu noć koju će dugo pamtiti.

Novitet ovogodišnjeg izdanja festivala je još jedan, FRESH stage, DJ pult na kome će svoje ploče zavrteti perspektivni, mladi crnogorski DJ-evi. Ekipu koja će na FRESH bini parirati damama prve festivalske večeri čine X Twins, Milok, Van B, P.S. i Jan de R, druge večeri nastupaju 2beatornot2beat, Felony Flats, Rex Regis i Šarlo, dok je treća noć rezervisana za Beat at Joe’s ekipu koju čine DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood. Domaća podrška na glavnoj bini u petak biće Vlado Marković i Phillie P dok su na zatvaranju za pultom Nigel i Big R.

Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku obeležiće i ovog leta zabavu u Crnoj Gori, sa dve bine na kojima će nastupiti 25 disk džokeja.

Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u Srbiji putem sajta Gigstix.com. Cena trodnevne ulaznice iznosi 2400 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 1200 dinara. Za sve studente i srednjoškolce obezbeđen je popust uz indeks ili đačku knjižicu, a cena trodnevne ulaznice sa popustom je 1800 dinara.

makonda-tracker