Sergej Ćetković: Live Tour Montenegro 2013

0
U sklopu svoje još uvek aktuelne turneje pod nazivom 2 minuta, regionalni kantautor Sergej Ćetković ponovo će, posle dve godine, održati niz koncerata u Crnoj Gori pretočenih u jedinstven naziv - LIVE TOUR MONTENEGRO 2013.
Sergej Ćetković, foto: Promo
Sergej Ćetković, foto: Promo

Koncertna turneja  po crnogorskim gradovima kreće iz Herceg Novog, gde će 23. i 24. avgusta  poznati muzicar na najlepšoj letnjoj pozornici na Jadranskom moru – Kanli kuli, sa svojim velikim pratećim bendom, održati dva koncerta.

Turneja se, zatim, nastavlja 26.avgusta koncertom u Baru (Letnja pozornica), zatim u Nikšiću 28. avgusta  na stadionu malih sportova Ibon i kao kruna koncertne turneje veliki muzički spektakl na Stadionu malih sportova u Podgorici održaće se 31. avgusta

- Drago mi je što ću se nakon dve godine ponovo pokloniti publici u Crnoj Gori. Uželeo sam se svoje prve publike, koncerata pod otvorenim nebom i jedva čekam da koncerti krenu. Nakon toga, ulazak u studio i rad na novim pesmama – izjavio je  tim povodom Sergej Ćetković.

Specijalni gost na ovom muzičkom događaju biće poznata italijanska pop zvezda Sal da Vinči, a, kako kazu iz mendžmenta Sergeja Ćetkovića,  sve one koji se budu našli te večeri na stadionu pod Goricom čeka ekstra gost iznenađenja.

Inace, Sergej ovih dana putuje i za Italiju, preciznije na ostrovo Ischia (preko puta Napulja), gde će se od 10. do 14.avgusta pojaviti kao specijalni gost na nekoliko koncerata koje će održati Sal da Vinči. Pomenimo i  to da se Sergejev hit Pogledi u tami, koju su Sal i Sergej otpevali na italijanskom na koncertu u beogradskoj Areni, već nekoliko meseci vrti na tamošnjim radio stanicama.  

makonda-tracker