Neda Ukraden osvaja region

1
Dok aktuelni video spot Nede Ukraden za numeru Viljamovka na Youtube-u svakodnevno broji nove klikove i uspešno se bliži brojki od osamsto hiljada pregleda, srpska pevačica i dalje žari i pali regijom.
Neda Ukraden, promo foto
Neda Ukraden, promo foto

Neda Ukraden u predstojećem periodu održaće nekoliko koncerata u regionu.

Viljamovka, Najbolji klub u gradu, Na Balkanu, Na pola puta, Dobro došli šampioni, neki su od hitova bez kojih u poslednjih godinu i po dana ne može da prođe nijedan Nedin koncert.

Zbog ovih hitova, ali i još mnogo toga zanimljivoga, Nedini koncerti su proglašeni jednima od najposećenijih u celoj regiji, a njenih četrdeset godina karijere još jednom pokazuju zašto je jedna od najpopularnijih.

Neda Ukraden nastupiće devetog avgusta u Virovitici, u klubu Monte Cristo, dan kasnije, desetog avgusta zabavljaće posetioce kluba Jaguar u Imotskom, dok 14. avgusta nastupiti u Kranju, u klubu Extreme.

Do kraja meseca, Nedu Ukraden očekuju i nastupi u Cavtatu, 22. avgusta, zatim dan kasnije u Slovenskom gradecu, 24. avgusta u Ribnici u Sloveniji, 27. U Bugarskoj, u Plevenu i 31. avgusta u Vodnjanu, u Hrvatskoj.

makonda-tracker