Story vas vodi na Refresh festival u Crnoj Gori

0
Odbrojavanje za sedmi Refresh festival je počelo, tri uzbudljive noći na moru uz zvezde elektronske muzike zakazane su za osmi, deveti i deseti avgust u klubu Maksimus u Kotoru, a Story deli deset trodnevnih ulaznica.
Anja Šnajder, foto promo
Anja Šnajder, foto promo

Prvu noć poznatog festivala začiniće četiri dame, princeza nemačkog dip haus talasa i osnivač berlinskog lejbla Mobilee, Anja Šnajder, bas džanki Hana Holand, nova nada svetske DJ scene Mama i Amerikanka Lady Blacktronica.

Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala, devetog  avgusta začiniće Helmut Gejer aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu. Uz prijatelja Svena Vatha smatraju ga za najboljeg nemačkog DJ-a, a upravo njegovo ime stoji iza uspeha izvođača kao što su Fisherspooner ili Miss Kittin. Na listi njegovih saradnika nalaze se i P.Diddy i Grejs Džons. 

Treće večeri, desetog avgusta na Refresh stiže Arno Cost, autor megahitova Magenta i Cyan. DJ koji je već sa 23 godine postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih događaja širom sveta. Njegov talenat i delo prepoznali su Dejvid Geta, Pit Tong, Sebastian Ingroso, Bob Sinkler, Jan Keri, Tom Novi, sa kojima je Arno sarađivao.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite mejl sa osnovnim podacima (ime, prezime, broj telefona) OVDE.

makonda-tracker