Dubfire zatvara Terraneo festival

0
Svojim DJ setom poslednjeg dana Terraneo festivala, devetog avgusta na glavnoj bini, Gremijem nagrađivani Dubfire zatvoriće ovaj događaj.
Dubfire, promo foto
Dubfire, promo foto

Terraneo Festival najavljuje da će jedno od najvećih imena elektronske dens scene, Dubfire  zatvoriti Terraneo 2013.

Gremijem nagrađeni DJ poznat je po svojim prepoznatljivim setovima, smeloj muzici i njegovoj  inovativnoj diskografskoj kući, SCI + TEC. Priznat kao jedan od najsvestranijih umetnika elektronskog pravca, Dubfire je, kao deo uglednog vašingtonskog DJ i produkcijskog dua Deep Dish, stvorio pionirski zvuk za mase, iz kog su proizašli mnogi bezvremenski dance klasici, osvojili su Grammy za remix pesme Thank you pevačice Dido, a nagrađeni su i brojnim međunarodnim nagradama za svoj rad.

Sa Dubfireom Terraneo zaokružuje do sad najjači elektronski line-up na glavnoj bini, a po prvi puta ikad na istom festivalu pridružiće mu se njegov kolega, takođe rodom iz Vašingtona, Rob Garza iz sastava Thievery Corporation, koji će zatvoriti veče osmog avgusta.

Dalje, tu su nove londonske zvezde plesnih podijuma Blond:ish, koje takođe nastupaju u petak, kao i neverovatni Koan Sound iz Bristola, koji će zatvoriti sredu, sedmi avgust.

Zbog bogatog programa elektronske muzike na Red Bull Music Academy Stage-u, noćnim DJ setovima naAqua Stage-u i dnevnih i noćnih žurki na Terraneo Beach Stage-u, Ljetovanje bar i Azimut Stage-u, Terraneo 2013 je mesto koje morate da posetite ukoliko želite da čujete najbolja imena elektro muzike iz celog sveta i regiona.

makonda-tracker