Džiboni predstavlja svoje omiljene spotove

0
Najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni preuzeće MTV kanal na pola sata, ovog petka, 26. avgusta u 20 časova, kako bi gledaocima predstavio svojih pet omiljenih spotova uz priču koja stoji iza njih. Takođe, u petak, u 10 sati ujutru možete da
Džiboni, promo foto
Džiboni, promo foto

MTV ekipa se sastala sa Džibonijem pred njegov koncert u Osijeku sredinom prošlog meseca i pružila mu priliku da bude muzički urednik kanala i izabere pet spotova koji su uticali na njegovu karijeru i koji za njega imaju neko posebno značenje.

Ranije u toku ove nedelje Gibonni je objavio ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije. Ovo specijalno izdanje sadrži album 20th Century Man, sa novim pesmama na engleskom jeziku i Live album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom Mirakul i Toleranca turneje.

Album Live sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Džibonijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma Live u Srbiji predstavlja svetku premijeru i samo će ovde moći da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom  20th Century Man.

makonda-tracker