Koncert Slađane Milošević u Novom Sadu

0
Začetnica muzičkih i scenskih trendova na ovim prostorima Aleksandra Slađana Milošević održaće koncert u četvrtak 29. avgusta u Studiju M, u Novom Sadu, sa početkom u 21 čas.
Slađana Milošević, foto: Promo
Slađana Milošević, foto: Promo

Umetnica, poznata po svojim autentičnim nastupima, priprema bogat  i jedinstven program sa kojim će nastupiti u okviru festivala Cantat. Sa Slađanom će svirati njen rock band, a specijalni gosti su a capella sastav Novosadski Nonet, dok će u uvodnom delu nastupiti Kabare Limunacija.

Novosadski koncert je najava za niz novih koncerata širom zemlje koji će prikazati karijeru dugu tri i po decenije koja je sinonim za beskompromisni kvalitet, avangardni umetnički izraz, internacionalne parametre i mnogostruke talente.

U svojim umetničkim izdanjima Aleksandra Slađana Milošević se pojavljuje kao muzicar, pisac, TV autor i video umetnik. Ona je kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent, vokal, gitarista, bas gitarista, violinista, klavijaturista, scenarista, režiser, dizajner.

Gostovala je u stotinama gradova SSSR-a, od polarnog kruga i grada Murmanska do južnog Sočija; od Nijagarinih vodopada do Misisipija, Njujorka i Los Anđelesa; na koncertnim podijumima Kine; u brojnim gradovima Evrope i cele stare Jugoslavije.

makonda-tracker