Banjalučki sastav Neuro izdao album prvenac

0
Promocija albuma prvenca Zvuci ćutanja banjalučkog benda Neuro, prošlogodišnjeg pobjednika Jelen Demofesta, održana je juče, 20.07.2013, u DFK klubu.
Neuro, prmofoto
Neuro, prmofoto

Dražan Pozderović Oskar, fontmen postave koja je oborila žiri i publiku sa nogu prošle godine ostvarenjima Bože, da l’ si živ i Igra zla, istakao je da je bend iznimno ponosan zbog pobjede na domaćem terenu.

- Izlazak iz demo pelena je ostvaren zahvljujući izvrsnoj hemiji među članovima - naglasio je Pozderović.

Saradnja sa poznatim producentom Dejanom Vučkovićem, MTV ekipom zaduženom za video spot, dizajnerskim timom agencije Aquarius, fotografom Teom Jagodićem, te uz podršku grada Banjaluke, rezutirala je materijalom vrhunskog kvaliteta, unikatne dizajnerske forme i heavy zvuka, što svakako predstavlja osvježenje na sceni.

Član ovogišnjeg žirija, poznati  rok kritičar Petar Janjatović, svrstavši Neuro među top banjalučka imena rok scene istakao je da Neuro ima tu žicu da pošalje poruku kako treba.

Neuro će otvoriti večerašnji revijalni dio programa na tvrđavi Kastel, a svim posjetiocima su spremili iznenađenje koje nisu htjeli da otkriju prije nastupa.

makonda-tracker