Kako su izvođači i poznati doživeli EXIT 2013

0
Kako najveće svetske zvezde doživljaju Exit festival i kako je njima bilo u ulozi izvođača. Ko je sve posetio festival od domaćih javnih ličnosti i kako su se proveli. Evo nekih od komentara i utisaka.

- EXIT je stvarno najbolji festival na svetu! - Liam, Prodigy.

- EXIT je ove godine uspeo da vrati onaj stari šarm i energiju uz dodatne programe pored muzike. Pokazali ste da ste evoluirali i da težite ka boljem, a sam muzički program nikad nije bio bolji - DubiozaKolektiv.

- EXIT je moj omiljeni festival! - Fruszina Szep, direktorka Sziget festivala.

- Veliki pozdrav za Srbiju, EXIT i ljubav koju ste pokazali prema Snoopu. Bilo je neverovatno i ovo sigurno nije bio poslednji put da me vidite ovde. Budite spremni jer se definitivno vraćam! - Snoop Dogg aka Snoop Lion.

- EXIT je najluđi i najbolji festival na svetu - Luke Hood, osnivač UKFa.

- Ovo je bio najbolji nastup u mom životu - MC DJ Fresh.

- ENTER Bizzare Majestic EXIT - Kate Boy.

- Exit me je još jednom totalno oduševio. Hvala što ste najbolji - Friction.

- Ovo je jedan od nastupa u kojima sam najviše uživao - Tom Star.

- Exit je bio fenomenalan! Prvi put sam bio i mnogo mi se svidelo, pogotovo što sam imao priliku da slušam omiljenog DJ Steve Angella! Exit je jedan zaista veliki i sjajno organizovan festival i nadam se da ću dolaziti i narednih godina! - Viktor Troicki, teniser.

- Ovogodisnji Exit krasili su prelepi i nasmejani ljudi iz celog sveta. Exit je sinonim za demokratiju i da na jednom prostoru mogu svi da pleŠu i igraju. Muzika ne poznaje granice - Vladimir Aleksić, voditelj i glumac.

- Mislim da je ovo najbolji EXIT do sada jer ovoliko pozitivne energije na jednom mestu odavno nisam osetila!!! Očekujem još bolji sledece godine i koncert Rudimentala ako ne u Novi Sadu uskoro, onda na EXITU 2014, koji jedva čekam! - Kristina Radenković, voditeljka.

- Exit je jedino mesto gde ljubav i ples vladaju vremenom, a vreme otkucava u ritmu muzike za ples! Hvala Nastiću što nas je u punom sjaju ispratio kući! – Ivana Bajić, voditeljka

- Za mene je EXIT uvek sinonim za dobar muzički mix ali i mix svega onoga što nas čini srećnim i ponosnim sto je Exit naš... art/music/style//like/black/glam/house/creativity /beauty/ poke/ friends/ community/pop/twit/street/smart/faith&devotion – Nenad Radujević, Neša Click.

- Najbolji EXIT do sada – Firči, nekadašnji bubnjar sastava EKV.

- U poslednje vreme imam manje obaveza preko leta pa evo već treću godinu za redom uspem da posetim Exit i svaki put se uverim koliko je važan za Srbiju, grad Novi Sad i sve nas. Prenosi pozitivnu sliku Srbije i svih nas u svet i zato je njegova važnost nemerljiva. Obavezan sam gost i sledeće godine – Nikola Grbić, odbojkaš.

makonda-tracker