Manu Chao u septembru stiže u Beograd

0
Poznati muzičar i aktivista Manu Chao nastupiće u beogradskoj Hali Pionir, 14. septembra u organizaciji AAA produkcije. Multikulturna zvezda Manu Čao stiže u Beograd sa svojim bendom La Ventura, još jednim od projekata koji otvara novu stranicu njegove impresi
Manu Chao, promo foto
Manu Chao, promo foto

Pored bivšeg frontmena sastava Mano Negra, Hose-Manuela Tomasa Artura Čaoa, danas poznatog kao Manu Čao, u kvartetu su još i Mađid Fahem na gitari, potom Filipe Tebul na bubnjevima i Gambit na bas gitari. Neobičan bend je prvobitno bio formiran kao eksperiment, međutim, već na prvim nastupima pokazalo se da je čuveni muzičar opet pronašao uspešnu i dobru formulu. U proteklih nekoliko godina, njihove energične nastupe videlo je više stotina hiljada ljudi širom sveta.

Rok kvartet Manu Chao La Ventura predstaviće publici u Dvorani Pionir najpoznatije pesme iz velikog muzičkog opusa Manu Čaoa, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikad nisu objavljene. La Ventura je intiman, kolorističan set kojim francuski muzičar, kao i do sada u svom stvaranju, uveseljava svoje poklonike neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike.

- Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti - govori Manu.

Iskrenost jednog od najuticajnijih muzičara današnjice Manu Čaoa niko ne dovodi u pitanje, iz jednog prostog razloga - svaki njegov nastup predstavlja istinsko predavanje obožavaocima. O njegovim nezaboravnim koncertima - 2002. godine na Tašmajdanu, 2008. godine na Exitu i rasprodatoj dvorani 2011. godine u Novom Sadu, dugo se pričalo i prepričavalo da su vanserijski i nabijeni dobrom energijom i emocijama.

Prodaja ulaznica za koncert Manu Chao La Ventura počinje u ponedeljak 15. jula preko sajta www.gigstix.com. Inače, ulaznice se mogu kupiti od 22. jula i na prodajnim mestima Gigs Tix i Corner Shop-ovima širom zemlje. Samo najbrži fanovi biće u prilici da nabave ulaznice po promotivnoj ceni od 2.000 dinara. U pretprodaji cena ulaznica je 2.500 dinara, a na sam dan koncerta cena ulaznica će iznositi 3000 dinara.

makonda-tracker