KoRn za deseti Exit 10. jula!

0
Popularni američki metal bend KoRn nastupiće na glavnoj bini Exit festivala u petak desetog jula. KoRn iza sebe imaju više od 30 miliona prodatih albuma i dve Grammy nagrade, a trenutno su na svetskoj turneji Escape From The Studio.

Ključni pokretači nu-metal scene trenutno rade na devetom studijskom albumu za koji njihov frontmen Džonatan Dejvis kaže:

- Jednostavno KoRn – vokali, bas, gitare i bubnjevi. Idemo u ’old school’ sa novim albumom baš kao u ranim danima. Sa nama radi Ros Robinson koji je producirao naša prva dva albuma. Bend je trenutno četvorka koju pored Džonatana čine originalni članovi, gitarista Džejms Munki Šafer, basista Redžinald Fildi Arvizu, dok je na bubnjevima Rejy Luzijer koji je u bendu od 2007. godine. Originalni bubnjar Dejvid Silveira povukao se 2006. godine iz porodičnih razloga, a godinu ranije i gitarista Brajan Hed Velč krenuo je sa solo karijerom.

Četvorodnevne ulaznice za deseti Exit festival direktno se prodaju od početka aprila u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama po aktuelnoj ceni od 5990 dinara. Finalna cena ovih ulaznica biće 9990 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na sedam različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici. Pored Erste banke, ulaznice mogu da se kupe u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i u novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti Arctic Monkeys, KoRn, Kraftwerk, Moby, Madness, Carl Cox, Richie Hawtin, Sasha, Fabio & Grooverider i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

makonda-tracker