Karaoke special danas na Naxi plaži

0
U subotu, 6. juna, zbog velikog interesovanja biće organizovano još jedno takmičenje u karaokama, Karaoke special s početkom u 20 časova na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra.

Kao što sam naziv nagoveštava, Karaoke special neće biti regularno takmičenje u pevanju, već će svoje pevačke sposobnosti na bini Naxi plaže pokazati i poznate ličnosti, koje svakodnevno gledamo putem malih ekrana, susrećemo u pozorištu, galerijama, klubovima...

Brojne poznate ličnosti pokušaće da ožive pravu klupsku atmosferu i prirede karaoke koje će se pamtiti.
Tijana Pečenčić, Iva Štrljić, Nevena Božović, Ivan Petrović, Sara Jovanović, Tamara Dragicević, Ksenija Mijatović, Miljana Gavrilović, Žarko Stepanov, Nikola Sarić Sajko, Ljubomir Bulajić samo su neka od imena koja će prisustvom, sjajnim raspoloženjem i dobrom pesmom oduševiti prisutne.

Predstavnici medija su se nedavno sjajno snašli na ovom zadatku i oduševili publiku, a u subotu, 6. juna videćemo kako se poznate ličnosti snalaze pred mikrofonom.

Glumci, pevači, sportisti, književnici pevaće najveće hitove domaće i strane muzike, a najboljeg među takmičarima očekuje vredna nagrada koju je obezbedio T Group - muški i ženski nakit 2Jewels.

Dođite da sa poznatim ličnostima zajedno pevamo najveće hitove na najlepšoj plaži u novom centru grada!

Vidimo se na Naxi plaži 2013 ispred Ušće Shopping Centra!

makonda-tracker