Zdravko Čolić donosi muzički spektakl u Dubrovnik

0
Veliki muzički spektakl miljenika ženske publike, jednog od najpopularnijih izvođača regiona, Zdravka Čolića, biće održan 9. avgusta na gradskom stadionu Lopad, u Dubrovniku.
Zdravko Čolić, promofoto
Zdravko Čolić, promofoto

Nakon prošlogodišnjeg letnog koncerta u pulskoj Areni, koju je ispunio do poslednjeg mesta, vlasnik mnogih hitova, pevač predivnog glasa, konačno dolazi u Dubrovnik. Na oduševljenje mnogobrojne publike, interes za ovim koncertom traje već nekoliko godina, a konačno možemo i potvrditi da će Zdravko Čolić nakon gotovo dvadeset i pet godina nastupiti u svom omiljenom gradu.

Iako je iza njega je duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog veka, interes publike za njegovim nastupima se ne smanjuje. Vreme kao da je za njega prestalo postojati.

Generacije i generacije njegove verne publike koju većinom čine žene, svaki njegov nastup čini jedinstvenim. I svaka njegova pesma pokreće mase koje ga ne puštaju s pozornice i po nekoliko sati.

Prepuna Arena Zagreb je već dva puta ugostila ovog izuzetnog umetnika, Arena Varaždin je bila premala za interes koji je vladao. Arena Pula već je jednom bila rasprodana.

Čola će i ovaj puta podići publiku na noge jer, Jedno ljeto sa Kristinom, Produži dalje, Ti si mi u krvi, Stanica Podlugovi, Zagrli me nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ulaznice u prodaji od danas na svim Eventim prodajnim mestima i preko sajta www.eventim.hr! Prvih 500 ulaznica za parter stajanje prodaje se po posebnoj ceni od 1530, dok će redovna cena ulaznice biti 1990 dinara.

Nikako ne propustite najlepši koncert ovog leta u gradu, kojem ni svetske zviezde ne mogu odoleti!

makonda-tracker