Džiboni izdaje dupli album: 20th Century Man & Best of Live

0
MTV i Terra Divina sa ponosom najavljuju izdavanje specijalnog, duplog albuma najpopularnijeg hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Džibonija. Ovo izdanje će, samo za teritoriju Srbije, pored novog albuma 20th Century Man sadržati i Best of Live album, na k
Gibonni, promofoto
Gibonni, promofoto

Džiboni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa novim albumom 20th Century Man. Ovaj materijal je snimao tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i prvi koji je snimljen na engleskom jeziku, a namenjen je, pre svega, evropskom tržištu. Albumdonosi osam potpuno novih Gibonnijevih numera, plus dve obrade pesama sa poslednjeg albuma Toleranca. Ovaj ekskluzivni dupli album u izdanju Terra Divina, zastupnika i distributera najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalnog MTV kanala naći će se u prodaji početkom jula meseca širom Srbije.

Pored albuma na engleskom jeziku, Džiboni je spremio jos jedno iznenađenje fanovima - novi Live album sa najvećim hitovima! Ovo će biti njegov peti po redu album uživo u karijeri i sadržaće pesme snimljene na koncertima u okviru Mirakul turneje (2003) u Zagrebu i Toleranca turneje (2010) u Puli, Zagrebu i Novom Sadu (2011). Ovaj albumu je ovih dana takođe najavljen novim singlom Slavim ove dane što si tu live (ft. Maya Azucena & London Gospel Community Choir), kao i pratećim videospotom koji potpisuju Marcela Zanki i Žare Batinović.

makonda-tracker