Postani Jack zvezda na Exitu

0
Jack Daniel's Backstage tradicionalno dolazi na Exit festival od 10 - 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ovog leta JDX Backstage slavi avanturistički duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga želi svojim prijateljima, muzičk

Na zvaničnoj Jack Daniel’s Serbia stranici se nalazi aplikacija preko koje kandidati predstavljaju sebe i svoj istančan muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Jack-a na Exit festivalu. Svi prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass! (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata, nastupiće kao DJ zvezde JDX Backstage-a naExitu! Izabranim kandidatima obezbeđene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

Konkurs je otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu. Dovoljno je samo da predstavite svoju muzičku selekciju i već ste dobili šansu da postanete Jack zvezda!

Jack je uvek bio verni pratilac glavnih aktera muzičke istorije i rokenrola i još uvek stvara muzičku istoriju uz malu pomoć velikog broja prijatelja širom sveta. Ovog leta Jack prijatelji pozvani su da naprave fotografije koje najbolje predstavljaju Jack i muziku i da ih okače na instagram sa hashtagom #JDMUSIC. Izbor najboljih fotografija biće objavljen na globalnojstranici:jackontour.com.

Pored ovoga JDX sprema još nekoliko atrakcija za svoje verne prijatelje. Očekuju vas impresivni nastupi domaćih bendova u intimnom okruženju, uzbudljivi domaćini dnevnih žurki i poznata prijateljska lica u neuobičajenim muzičkim ulogama! Tokom svakodnevnih degustacija viskija iz Jack Daniel’s familije naučićete sve o specijalnom procesu pravljenja vrhunskog viskija. Svako ko u sebi ima takmičarski duh, može da se oproba u igrama Black Jack, Rick Game, da oformi tim i pobedi u stonom fudbalu ili da otkrije svog unutrašnjeg Guitar Heroja!

Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.  Pratite nas na stranici Jack Daniel’s Serbia I saznajte kako da dođete do svoje propusnice za najbolju festivalsku zabavu ovog leta!

makonda-tracker