Nova rok bina na Exitu

0
Riffs & Beats naziv je nove bine koja će biti postavljena na ovogodišnjem Exit festivalu, dok će na tom mestu biti organizovan program u kojem mogu da se pronađu svi oni koji vole rifove i bitove sa stavom. Gitarski žanrovi koji obuhvataju zvuk od panka, p
Moonspell bend, promo foto
Moonspell bend, promo foto

Moonspell, Cockney Rejects, Lollobrigida, Bjesovi, DLM, Brkovi, Piknik, Pero Defformero, Kill Kenny, Hex, Vox Populi, Hype, E-Play, The Way Of Purity, Bombarder, Kolaps, Iskaz, Feud, Čovek Bez Sluha, kao i bendovi koji su odabrani na Exitovom konkursu Play @ Exit: Against The Odds, Infernal Tenebra, Punished, Bomber, Deeper Down, Enjoy Sarma, Dark Sky, Tetrapank neki su opd bendova koji će nastupiti na Riffs & Beats bini, dok će program biti upotpunjen specijalnim mračnim Vilindar Tribal Bellydance performansom.

Pored toga, Exit tim obaveštava sve ljubitelje ovog festivala da se ovog vikenda nastavlja program koji podrazumeva zagrevanje za taj događaj.

Ovog vikenda, 21. i 22. juna očekuju nas žurke u Čačku, Novom Sadu i Kragujevcu. U Čačku nas očekuje Nathan Coles i Burn road to EXIT žurka 21. juna, na terenima KK Železnika. U Novom Sadu, 22. juna žurka pod istim nazivom  biće održana na HappyNoviSad stejdžu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će pored ostalih izvođača nastupiti i poznati Dbridge. Isti dan u Kragujevcu očekuje nas Serbia Dance tuning žurka na Kneževom arsenalu, gde ćete imati priliku da čujete Lissat & Voltax.

makonda-tracker