Pogledajte novi spot Eve Braun

0
Bečejska grupa Eva Braun uoči nastupa na koncertu Bajaga i Instruktori sa Prijateljima 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana i 29. juna na Arsenal festu u Kragujevcu objavila je u utorak, 18. juna novi spot Tako je čudno, zar ne?.
Eva Braun, foto promo
Eva Braun, foto promo

Gitarista i pevač Goran Vasović smatrao je da sa dvostrukog CD albuma Playback-a zaslužuje da dobije spot i balada Tako je čudno, zar ne?, a posao je poveren prijatelju i stalnom saradniku Eve Braun Aleksandru Mariću.

- Kada me Vaske upitao da li bi mi bio problem da napravim spot, ja sam kao i uvek u životu bez nekog posebnog razmišljanja rekao da ne bi. I tako, pošto nemam ni kameru, ni računar dovoljno dobar, kad razmislim nemam baš ništa što je potrebno da se napravi spot, morao sam da zamolim prijatelje iz Novog Bečeja koji poseduju opremu da mi pomognu. I tako pade dogovor da se spot pravi pola u Bečeju, a pola u Novom Bečeju - objašnjava Marić.

Sa režiserom Marićem radili su snimatelj Marko Reznić i njegov pomoćnik Milan Velemirov, dok je devojka koja se pojavljuje u spotu Nevena Reznić. Marić je prethodno uradio spotove Eve Braun Sve što gubiš sam ja, Primenjena ljubav i Kamene ruže.

makonda-tracker