CeeLo Green na rođendanskoj žurci Exita

0
Dobitnik pet Gremi nagrada i jedan od najpopularnijih glasova današnjice CeeLo Green nastupiće 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, kada će festival Exit svečano proslaviti svoj 13. rođendan.
CeeLo Green, foto promo
CeeLo Green, foto promo

Ovim nastupom Exit praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce.

Mt:s i Exit festival predstavljaju novi Exit mt:s postpaid paket sa Huawei festival edition telefonom, kao i veliko iznenađenje koje Exit priprema za proslavu svog rođendana. Telekom je odlučio da obraduje sve ljubitelje jednog od najboljih svetskih muzičkih festivala – Exit 2013., i uz posebno kreiran festivalski paket pokloni ulaznice za sve dane festivala.

Ljubitelje dobrog zvuka i zabave koji se opredele za mt:s Exit postpaid paket iHuawei Ascend G510 smart telefon, pored ulaznice za sve dane EXIT festivala, očekuje i unikatno dizajnirana Exit maska za telefon, kao i muzika sa EXIT lejbla, najbolje festivalske fotografije i drugi Exit multimedijalni sadržaji. Dodatno, uz najnoviji smart telefon od samo 1 dinar i odgovarajuću Mix Net tarifu, korisnici dobijaju bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.

makonda-tracker