Aleksandra Radović oduševila Kraljevčane

1
Jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih srpskih pop-pevačica i kompozitorki Aleksandra Radović održala je sinoć,10.06, odličan koncert na centralnom kraljevačkom Trgu srpskih ratnika.
Aleksandra Radović, koncert Kraljevo
Aleksandra Radović, koncert Kraljevo

Više hiljada Kraljevčana i gostiju iz okolnih gradova skoro dva sata je pevalo i plesalo uz Aleksandrine pesme pune emocija Čuvaj moje srce, Kao so u moru, Čuvam te, Bivši dragi... Tako je prvi nastup Aleksandre Radović u Kraljevu prošao odlično, a ništa manje nije bilo uzbudljivo i posle koncerta – veliki broj uglavnom mladih obožavalaca nagrnuo je ka hotelu Turist, gde se srpska pop-diva još skoro sat vremena sa njima strpljivo fotografisala.

- Srećna sam što pevam  Kraljevu. Ovaj trenutak bi volela da zabeležim! - rekla je Radovićeva u trenutku kada se slikala sa publikom u pozadini. Fotografiju  je odmah okačila na svoj tviter profil  koju su mnogi iz publike odmah i pozdravili komentarima na ovoj društvenoj mreži.

Na konferenciji za novinare održanoj pre koncerta Aleksandra Radović je rekla da sprema nov album, ali da ne žuri, jer peva pesme koje izlaze iz njenog srca, a takve se ne stvaraju preko noći. Za leto najavljuje seriju koncerata po Srbiji, a već 22. juna nastupa u Pančevu.

Organizator koncerta Aleksandre Radović je Kulturni centar Ribnica, koji u junu tradicionalno sugrađanima poklanja Godišnji koncert muzičara nespornih kvaliteta i repertoara prikladnog za sve generacije.

makonda-tracker