Eva Braun i SS&P zajedno sa Bajagom i instruktorima

0
Na koncertu Bajaga i Instruktori sa Prijateljima u subotu, 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana, pored sarajevske Bombaj štampe, nastupiće bečejska pop grupa Eva Braun i neograndž bend Sharks, Snakes & Planes iz Beograda.
Eva Braun, foto promo
Eva Braun, foto promo

Bajaga i instuktori odlučili su da im se na koncertu pridruže bendovi Eva Braun i Sharks, Snakes & Planes.

- Strašno nam je drago što ćemo nastupiti na Bajaginom koncertu, jer ga jako poštujemo kao muzičara. Prostor gde sviramo je fantastičan i Eva Braun će da ti svoj doprinos da koncert ostane svima u lepom sećanju -  kaže Goran Vasović, gitarista i pevač benda Eva Braun.

Sharks, Snakes & Planes nameravaju da na koncertu Bajaga i Instruktori sa Prijateljima, između ostalog,  predstave pesme sa predstojećeg debi maksi singla Nebeska Mehanika, a najavljuju i jedno malo iznenađenje koje će čuti i videti svi koji dođu na vreme na Kalemegdan.

- Velika nam je čast da nas je Bajaga pozvao da sviramo kao predgrupa. Još veća što sada spadamo u onaj deo iz najavne kampanje sa prijateljima. Ovo nam je definitivno potvrda da sve što smo uložili u muziku na kraju i ima smisla. Svi smo odrasli uz Bajagu i ovo je za nas kao neko ispunjenje dečačkih snova - kaže gitarista Mladen Miljuš.

Uz ranije najavljenu Bombaj štampu frontmena Branka Đurića-Đure upotpunjen je spisak izvođača koji će nastupiti 22. juna na Kalemegdanu ispred Bajage i Instruktora.

makonda-tracker