Zabranjeno pušenje: Rasprodat koncert u Beču

0
Zabranjeno pušenje je u subotu 8. juna nastupilo u rasprodatoj dvorani kultnog bečkog kluba Scene Wien
Zabranjeno pušenje, foto: Žigo Lovšin
Zabranjeno pušenje, foto: Žigo Lovšin

Nakon niza rasprodatih koncerata u poslednje vreme, Zabranjeno pušenje je rasprodalo i koncert u kultnom bečkom klubu Scene Wien. Reč je o izuzetno popularnom klubu u kojem će u sledećem periodu nastupiti mnogi veliki bendovi kao npr. Uriah Heep, Sick of it All, Dog Eat Dog, Biohazard...

Koncert je održan u organizaciji humanitarnog udruženja Futurebag - Torba za budućnost, a sav prihod od prodatih ulaznica je namenjen socijalno ugroženoj deci u Bosni i Hercegovini.

- Publika koju su činili ljudi svih generacija i nacija sa Balkana, ali i mnogi Austrijanci bili su oduševljeni virtuoznom svirkom, perfektnom organizacijom i pogotovo činjenicom da sav ostvaren prihod od prodaje karata ide direktno u humanitarne svrhe - rekli su iz Udruženja Futurebag.

Ovo udruženje će na koncertu prikupljenih gotovo 10.000 eura koristiti za nabavku školskih torbi i pratećeg pribora za socijalno ugrožene prvačiće širom Bosne i Hercegovine, nezavisno od njihove etničke pripadnosti.

Rasprodati koncert u Beču odlična je najava za predstojeće koncerte grupe Zabranjeno pušenje u Mostaru i Bihaću pod pokroviteljstvom Sarajevskog piva, Choco Lipsa i AriZone, s kojima započinje BiH turneja ove grupe.

 

makonda-tracker