Slayer pozdravlja srpske fanove

0
Poznati bend Slayer nastupiće 25. Juna u Kombank areni, a gitarista i koosnivač benda Keri King poslao je video pozdrav srpskoj publici.
Slayer, Keri King, promo foto
Slayer, Keri King, promo foto

Praksu snimanja video poruke pred gostovanje u našoj prestonici nastavio je i bend Slayer.

- Hej, Keri je iz Slayera i imam poruku za sve naše fanove u Srbiji. Bićemo u Areni, 25. juna. Očekujem da vas sve vidim tamo kako hrlite ka bini - poručio je muzičar fanovima u Srbiji.

Takođe, Tom Araja i Keri King poslali su obaveštenje da se Pol Bostaf pridružio bendu kao stalni bubnjar. Bostaf počinje da svira sa bendom od četvrtog juna, na prvom koncertu Slayerove ovogodišnje turneje u Varšavi. Geri Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Džefa Hanemana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra. 

- Pol je odličan bubnjar i dobar prijatelj i izuzetno smo srećni što je odlučio da se pridruži bendu - rekao je Tom Araja.

- I dalje smo tužni zbog gubitka Džefa, ali ne želimo da razočaramo naše fanove u Evropi i moramo da idemo dalje… A to nam olakšava što je Pol ponovo u bendu - dodao je on.

makonda-tracker