Svetlana Vuković predstavila prvi singl projekta Lidia

1
Lidia je novi muzički projekat koji predvodi multitalentovana Svetlana Vuković, a ovih dana predstavljen je putem efektnog prvog video singla, Déjà vu.
Lidia, foto promo
Lidia, foto promo

Numera Déjà vu nastala je kao plod Svetlanine uspešne saradnje sa producentom Dušanom Alagićem i suprotno njenom nazivu predstavlja nešto što još nije viđeno i uvertiru u buduće pesme.

Ekranizaciju numere, u kojoj se pojavljuje glumac Miloš Anđelković, realizovala je iskusna ekipa produkcije Identity & Djolo videos, a svoj doprinos efektnom spotu podarili su cenjeni muzičari sa bogatim iskustvom stečenim sa brojnim balkanskim muzičkim zvezdama.

Lidia je ime umetničke inspiracije Svetlane Vuković, nastalo iz težnje za muzičkim izražajem koji bi je najbolje predstavio. Muzika kao njena najveća strast, posle brojnih godina različitih ekspresija - pevanja i komponovanja za Sašu Kovačevića, Bojana Marovića, Nedu Ukraden, Severinu, Lexington bend, Dženana Lončarevića i pisanja tekstova za muziku, kao i saradnje sa raznim imenima iz muzičkog sveta, sada dobija individualniji pečat i Lidia postaje drugo ime za njenu umetničku samopotragu.

makonda-tracker