Džejms Blejk prvi put dolazi u region!

0
Ekskluzivni muzički festival FOR 2013 (22., 23., 24 jun, Hvar) po prvi put regionu predstavlja nastup talentovanog muzičara i producenta James Blakea!
Džejms Blejk, foto: Promo
Džejms Blejk, foto: Promo

Džejms je nedavno objavio svoj drugi studijski album Overgrown koji će publika iz regiona imati priliku među prvima da čuje uživo i to u nedelju 23.juna u klubu Venranda na Hvaru.

FOR 2013 festival će uveličati i imena kao što su Solange, Tame Impala, Nicolaas Jaar, James Murphy, Young Dreams i mnogi drugi. 

FOR 2013 festival je pripremio i jedinstvenih 50% popusta za sve vlasnike pasoša republika bivše Jugoslavije, pa je tako cena trodnevne karte 75 evra. Pojedinačne/dnevne karte su takođe u prodaji po ceni od 35 evra.  Svoju ulaznicu sa specijalnim popustom kupite ovde - http://forfestival.eventgenius.co.uk/events/FOR-2013/index.html  U prodaji se nalazi limitirani broj EX YU ulaznica.

Savetujemo vam da svoju kartu po ovom specijalnom popustu kupite na vreme kako bi među prvima osetili muzičku genijalnost Džejmsa Blejka i njegovog aktuelnog albuma Overgrown koji je digitalno već uveliko dostupan u regionu na Deezeru. 

makonda-tracker