Balašević večeras pod vedrim nebom na Kalemegdanu

0
Sve pripreme za večerašnji koncert Đorđa Balaševića na Kalemegdanu su završene, a prema proceni meteorologa u Beogradu očekuje se vedra noć bez padavina. Koncert pod sloganom Osmeh se vratio u Beograd će se održati prema planu sa početkom tačno u 21 čas, a kap
Đorđe Balašević, foto: Promo
Đorđe Balašević, foto: Promo

U parku ispod bedema Beogradske tvrđave najavljen je dolazak publike iz cele Srbije i regiona koji ne propuštaju koncerte Panonskog mornara. Najveći balkanski kantautor sinoć je održao tonsku probu na kojoj je sa Panonskom mornaricom spremao niz vanvremenskih pesama iz karijere duge četiri decenije.

Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena Beograd...) koje će raditi do 20 časova tokom celog dana. Ulaznice se prodaju po nepromenjenim cenama od 1990 i 2590 dinara za prvu i drugu zonu partera, te 3200 dinara za najveće fanove ispred bine.

Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša (videti na mapi), a koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne (videti na mapi), i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će svi koji stignu danas u Beograd moći od 16  do 22 časa da nabave svoje ulaznice za veliki Balaševićev koncert na Kalemegdanu.

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, a danas od 12 časova do subote u dva ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra Milan Gale Muškatirović.

 

makonda-tracker