Poznati muzičari na humanitarnom koncertu Svrati(š)te na svirku

0
U Domu omladine Beograda, u nedelju, drugog juna, od 19 časova biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece uključene u život i rad na ulici. Inicijativa za o
Svrati(š)te na svirku, promo plakat
Svrati(š)te na svirku, promo plakat

Veći deo programa na ovom koncertu biće premijerno izveden i snimljen, a pored prihoda od prodatih ulaznica i tantjemi od autorskih prava će biti usmereni ka Fondu za stručno usavršavanje i unapređenje talenata Centra za integraciju mladih.

U sali Amerikana u Domu omladine Beograda će nastupiti beogradska džez elita i najpopularniji pop-rok muzičari domaće scene: Jelena Jovović, Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Maraqya, Lena Kovačević, Bojana Stamenov, Struka i mnogi drugi.

Pozivamo publiku da uživa u dvosatnom programu po ceni od 1000 dinara i pomogne ovoj plemenitoj ideji. Nakon konceta, druženje sa umetnicima se nastavlja na after party-ju u klubu Atom LIVE, uz poseban program iznenađenja. Zainteresovani koji žele da prisustvuju na oba događaja mogu nabaviti karte po ceni od 1500 dinara.

makonda-tracker