Partibrejkers, Dubioza kolektiv, Superhiks, Plejboj, Kiril Džajkovski i S.A.R.S. na Jelen Demofestu u Banjaluci

0
Jelen Demo Fest u Banjaluci ove godine se održava od 18. do 20. jula na tvrđavi Kastel.

Osim vrlo poznatog takmičarskog dela programa koji privlači bendove iz celog regiona, u revijalnom delu nastupiće i Partibrejkers, Dubioza Kolektiv, S.A.R.S, Superhiks, Plejboj i Kiril Džajkovski.

Prvog festivalskog dana sviraće Dubioza kolektiv i S.A.R.S.. Partibrejkersi sviraju 19. jula, drugog dana festivala, kao i Superhiks. Trećeg dana nastupaju Kiril Džajkovski i Plejboj.

Tokom festivala će nastupiti i bendovi koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto prošle godine: Neuro, Kraj Programa i Dede Putra.

Kada je u pitanju dnevni program posetioce očekuju vas  strip predavanja, a organizatori su trenutno u pregovorima sa prvim scenaristom Alan Forda da gostuje na radionicama. Takođe,  prvi put u Banjaluci će biti postavljena izložba Davora Gopca, a održavaće se i radionice za bubnjare u organizaciji Manic Drum, bubnjarske radionice. Ove godine , kao i na prvom Demofestu, priliku za dokazivanje i pokazivanje imaće strip crtači koji će se takmičiti za vrednu novčanu nagradu.

U okviru Jelen Demofesta biće i Pop Art market u Domu omladine, kao i Pecha kucha manifestaciju koja će privući mnogo kreativaca i onih koji imaju šta da kažu.

U toku je i konkurs za odabir DJ-eva koji će se predstaviti publici festivala ove godine.

Ulaz je besplatan.



 

makonda-tracker