Depeche mode nad Beogradom

0
Slavni britanski sastav Depeche mode održao je koncert pred oko 30 hiljada posetilaca na beogradskom Ušću, a kvalitetan zvuk koji su priredili članovi benda širio se nad našom prestonicom nešto više od dva sata.

Prvi srpski koncert slavnog Depeche mode-a dugo je iščekivan u javnosti, a nestrpljenje obožavalaca bilo je pojačano time što je njihov nastup pre četiri godine u Beogradu otkazan neposredno pred samo održavanje.

Organizatori napominju da je na koncertu bilo prisutno više od 30 hiljada ljudi, Fan Pit prostor takođe je bio popunjen, dok su se poznate zvanice potrudile i da u VIP delu bude izuzetno živahno.

Depeche mode su na ogromnu binu na Ušću izašli nekoliko minuta pre 21 čas i koncert otvorili numerama sa novog albuma, Welcome To My World i Angel.

Sredinom koncerta došlo je i do manjih tehničkih problema koji su zataškali atmosefru, ali su se Dejv Gahan, Martin Gor i Dejvid Flečer ubrzo nakon toga potrudili da publika zapeva zajedno sa njima. Hitovi Enjoy The Silenece i Personal Jesus doveli su do toga da svi prisutni pevjau u glas, dok je među prisutnima vladala erupcija oduševljenja.

Uz besprekorno dobro ozvučenje, Dejv Gahan vladao je binom, đuskao u prepoznatljivom stilu i izmamio vrištanje obožavateljki u publici.

Slavni bend od Beograda se oprostio numerom Never Let Me Down Again, a ovacije su trajale i nakon što su se svetla na bini pogasila.

makonda-tracker