Humanitarni koncert Jazz u pomoć za Viktora Revesa

0
Jazz night on the river, humanitarni koncert za lečenje dečaka Viktora Revesa, biće održan 27. maja od 19h na Jahting klubu Kej.

Učestvuju Luz Azul / Bossa Nova Jazz Band (brazilska muzika), Milan Petrović Quartet (Funk, Blues, Jazz)i Hot Club of Belgrade (Gipsy Jazz). Cena krstarenja je 1.000 dinara, sav prihod je namenjen za lecenje decaka Viktora Revesa.

Viktor Reves je operisan 2. aprila 2012. u Kalugi, urađena je operacija skleroplastike, kao prevencija gubitka vida. Dijagnoza koju su saopštili ruski lekari je Myopia -10.75, što znači da je u kratkom vremenskom periodu dioptrija porasla. Njegov vid je 3% bez naočara i 40% sa naočarima. Kako bi se vidna oštrina popravila potrebne su redovne terapije na svaka 3 meseca. Troškovi tih terapija iznosiće tri do četiri hiljade evra godišnje, u zavisnosti od broja i vrste stimulacija koje će obavljati. Terapije će se obavljati do njegove 9. godine.

Svi oni koji žele da pomognu Viktoru mogu to učiniti i uplatom na račun kod BANCA INTESE 160-1-73 sa pozivom na broj 51-102-0009665/5 na ime Gordana Reves, svrha uplate: Donacija

makonda-tracker