Rege party sutra u Božidarcu

0
U okviru serijala Vračar Rocks u petak, desetog maja u Božidarcu biće organizovana rege proslava, na kojoj će nastupiti poznati predstavnici domaće rege scene, bednovi Aman Zaman, Smoke’n’Soul i Killo Killo Banda.
Rege u Božidarcu, foto promo
Rege u Božidarcu, foto promo

Tridesetdve godine nakon smrti legendarnog Boba Marlija, čije izuzetno stvaralaštvo i dalje istom snagom odjekuje sa zvučnika širom planete, poklapa se sa beogradskom proslavom autorske rege muzike.

Beogradski sastav Smoke'n'Soul proglašeni su za najbolji demo bend u Srbiji 2003. Godine, a danas su izrasli u preciznu ruts rege mašinu koja može da stoji ponosito i donese pozitivne vibracije na bilo kojoj sceni ove planete. Upravo su javnosti predstavili novi singl Give Thanks and Praises koji savršeno predstavlja razvoj njihove kreativnosti.

Killo Killo Banda su izvanredni rege bend iz Vojvodine, koji kombinuje opuštenost iskusnih bluzera sa energetskim angažovanim temama u jedinstvenoj kombinaciji ruts rege i denshol zvuka. Upravo su završili snimanje novog albuma Berba i ovaj nastup će biti beogradska premijera za nove pesme.

Aman Zaman iz Svilajnca donose rege ska zvuk sa etno motivima i elektro dab tripovima, savršena razigranost i scenska atrakcija koja je obišla čitavu Srbiju. Aman Zaman, koji je scenu iznenadio prošlogodišnjim uspešnim singlom Samo neka gori, u procesu je snimanja novih pesama i ovaj nastup će biti prilika da ih isprobaju pred beogradskom publikom.

Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska), po ceni od 400 dinara, a na ulazu na koncert cena karte biće 500 dinara.

TAGOVI: Bob Marli123
makonda-tracker