Promocija novog albuma Ljudi od zemlje Miloša & Dobrovoljnog Kovačkog Društva

0
Dobrovoljno Kovačko Društvo je orkestar koji svira autorsku muziku za pozorište, film i advertising, a svoj novi album predstaviće u sredu osmog maja u 12 časova u klubu Doma omladine Beograd.
Miloš Jovanović
Miloš Jovanović

Orkestar vodi Miloš Jovanović, multimedijalni umetnik iz Novog Sada, a čine ga vrhunski džez muzičari iz Novog Sada, Beograda, Pančeva i Subotice. Orkestar je do sada radio muziku za dva igrana filma Miloša Jovanovića (Memo i Frau Einstein) koji su nastali u međunarodnoj koprodukciji. To je muzika panonskog podneblja primenjena u različitim muzičkim žanrovima (sving, tango, bluz, rok). Orkestar je dobio prvu nagaradu za najbolju filmsku muziku na Filmskom festivalu Arena 2004. godine.

Medijski najpoznatiji angažman je saradnja sa najvećim romskim pevačem na svetu Šabanom Bajramovićem na njegova poslednja dva albuma.

Iza ovog muzičkog projekta stoji Hammer produkcija koja je do sada sarađivala sa najpoznatijim imenima Balkana, kao što su Šaban Bajramović, Đorđe Balašević, Leb i sol, Bajaga & Instruktori, Teodosi Spasov, Zdravko Čolić, Rambo Amadeus…

 

makonda-tracker