Bad Copy i Veliki prezir u emisiji Jelen Top 10

0
Frontmen grupe Veliki prezi,r Vladimir Kolarić Kole i momci iz sastava Bad copy biće gosti u emisiji Jelen Top 10, koja je na programu 12. maja, posle Dnevnika 3 na RTS1 i 15. maja od 21 čas na kanalu Studio B.
Bad Copy, Jelen Top 10 foto
Bad Copy, Jelen Top 10 foto

Frontmen i osnivač benda Veliki prezir Vladimir Kolarić Kole u ovonedeljnoj emisiji Jelen Top 10 kroz razgovor sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem podsetiće gledaoce na brojne hitove ovog benda koje su obeležile devedesete godine prošlog veka. O pesmama koje su bile direktno povezane sa vremenom u kojem su nastajale, do novih, koje nose svojevrsnu dozu optimizma. O žanrovskim promenama, nastupima u zemlji i regionu, od kojih je koncert u Varšavi ostavio naročito snažan utisak na članove benda, gledaoci će moći da saznaju od Koleta, dok će numeru Svetlost i dim, sa istoimenog LP-a, moći da poslušaju među novitetima na aktuelnoj Jelen Top 10 listi.

Drugi ovonedeljni gosti, hiphop trio Bad copy, nakon duže diskografske pauze, dolazi u goste sa povodom nedavno objavljenog, četvrtog studijskog albuma pod nazivom Krigle.

Ajs, Timbe i Vikler otkriće, u svom stilu, koliko su iznenadili ljubavnim pesmama na albumu i zašto im fanovi Džastina Bibera prete. Oni će ovom prilikom najaviti i koncert koji će u junu održati u KST-u, a svi koji ih vole znaju šta od ove zanimljive autorske trojke mogu da očekuju.

Koji su se bendovi i pesme našli na listi, a koji su se ovonedeljni noviteti visoko pozicionirali, otrkićete u novoj emisiji Jelen Top 10.

makonda-tracker