Novi spot Vlade Divljana i Ljetno Kino Big Benda na MTV-ju

0
MTV Premijera donosi u ponedeljak, 29. aprila, sa početkom 20 časova novi spot Vlade Divljana i Ljetno kino big banda, za numeru Vodim te na more.
Vlada Divljan i Letno Kino Big Band, promo foto
Vlada Divljan i Letno Kino Big Band, promo foto

Spot je rezultat saradnje koju je grupa ostvarila proteklih meseci sa režiserom Igorom Mirkovićem na njegovom filmu Balavica. Radislav Jovanov Gonzo, direktor fotografije Balavice, u spotu za Vodim te na more je koristio kadrove iz filma kroz koji se provlači tema pesme. Kratki igrani film Balavica, svoju je premijeru doživeo u četvrtak, 18. aprila na 22. Danima hrvatskog filma u Teatru &td. Film je na na ovom festivalu nagrađen za najbolju režiju i kameru.

Vlada Divljan i Ljetno Kino big band objavili su EP 4 godišnja doba, sa četiri singla Najljepša, Vodim te na more, Samo jedu ljubav imam i Iza osmeha koje, poređane prema periodu kada su objavljene i raspoloženju koje nose, čine celinu. Nedavno je na MTV kanalu premijerno bio prikazan spot za pesmu Samo jednu ljubav imam, koji je takođe režirao je Radislav Jovanov Gonzo, a ovog ponedeljka u 20 časova imate priliku da pogledate novo video ostvarenje za numeru Vodim te na more.

makonda-tracker