Srđan Gojković Gile i grupa Feud gosti emisije Jelen Top 10

0
Muzička emisija Jelen Top 10 na program je u nedelju, petog maja na Prvom program RTS-a, sa početkom u pola časa iza ponoći. Gost če biti legendarni frontmen električnog orgazma Srđan Gojković Gile, kome će se pridružiti članovi sastava Feud.
Srđan Gojković Gile, Jelen Top 10
Srđan Gojković Gile, Jelen Top 10

Frontmen legendarnog beogradskog sastava Električni orgazam otkriće kroz razgovor sa domaćinom Jugoslavom Pentelićem, da je jedini stalni član ove postavke od osnivanja do danas. Gile otkriva da su rad na novom albumu otpočeli pre nekoliko meseci i da ga raduje što ga stvara u timu sa Bananom i Ljubom Đukićem, čijim se povratkom u bend, kako kaže, zakuvala nova hemija. Ako je u karijeri bilo ikakve konstante, onda je to stalna promena, rezimira Gile, otkivajući da u planu imaju i lajv album.

Drugi ovonedeljni gosti grupa Feud, posle izlaska kontroverznog spota za numeru Vlast, govoriće i o prethodnom, ništa manje provokativnom spotu, za pesmu Milon milja, u kojem se pojavljuju sa maskama iz jednog poznatog filma.

Da li vlast ljude kvari i šta bi oni učinuili da je imaju, objasniće Robert, Vuk i Ramirez, nekadašnji frontmen grupe Sunshine, ujedno i osnivač benda Feud. Za njihove brojne fanove stiže i najava novog singla, koncertnih aktivnosti, datuma izlaska prvog albuma neobičnog naziva Svinjotaur, a sve to nakon što će numeru Vlast izvesti uživo na sceni Jelen Top 10.

makonda-tracker