Vlada Divljan i Ljetno kino sedmog juna u bašti SKC-a

0
Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band prvi će najaviti dolazak leta u Beogradu koncertom, odnosno velikom plesnom zabavom sedmog juna u bašti Studentskog kulturnog centra.
Vlada Divljan, foto: Marko Poplašen
Vlada Divljan, foto: Marko Poplašen

U bašti SKC-a, beogradska publika moći će prvi put uživo da čuje legendarne hitove Idola i ljubavne pesme Divljanove samostalne karijere u novim, za ples pogodnijim izvedbama Ljetnog kina Big Banda.

- Koliko je meni poznato prvi koncert ikad u bašti SKC-a održali su Idoli, mislim u junu 1981. godine, čime je na neki način otvoren taj prostor za koncerte. Drugi put sam tu svirao sa Le Cinema 1986. godine, a sada evo me treći put, opet sa nečim novim - kaže Divljan.

Lepršavost i mediteranski duh karakterišu svirku Ljetno kino Big banda, zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, harmonikom, čelom, perkusijama i predivnim višeglasnim pevanjem poreklom sa jadranskog ostrva Brač.

Ulaznice za koncert Vlade Divljana i Ljetno kino Big Banda mogu se od sutra kupiti po ceni od 900 dinara za pojedinačnu, odnosno 1.600 dinara za Kartu za dvoje, preko mreža Eventim, Ticketline i na blagajni SKC-a.

makonda-tracker