Zabranjeno pušenje konačno u Beogradu

0
Sejo Sekson iz grupe zabranjeno pušenje najavljuje da će publika u Domu omladine jedanaestog aprila prisustvovati jednom izuzetno radosnom koncertu.

Dugo očekivani koncert grupe Zabranjeno pušenje biće održan 11. aprila u Domu omladine Beograda, u organizaciji agencije Long Play. Frontmen benda Sejo Sekson najavljuje specijalan poklon za fanove u velikoj sali DOB-a.


- Pre svakog koncerta, uvek se vrti neka muzika, a mi smo se ovaj put odlučili da ljudima priredimo iznenađenje, jednu malu prezentaciju. Pre koncerta pustićemo demo snimke i neke već gotove pesme sa našeg novog CD-a koji treba da izađe do leta, a zvaće se Muzej revolucije - najavljuje Sejo.


Zabranjeno pušenje trebalo je da još 29. novembra nastavi tek započetu tradiciju koncertnog proslavljanja u Beogradu najvećeg praznika SFRJ - Dana Republike, ali je to otpalo jer su im u termin neočekivano uleteli Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Sejo Sekson objašnjava da je posle svih peripetija prostor i termin uspešno dogovoren i da Beograđani mogu konačno od Zabranjenog pušenja da očekuju jedan radostan koncert.


- Budući da smo propustili 29. novembar, obećavamo duplu dozu energije, pesama i svirke. Koncert će trajati oko tri sata, a što se tiče repertoara, mi smo bend čije se karte znaju. Mi nekako pesme pustimo da, kao roditelji decu, sama žive svoj život. Biće pesama koje su izdržale test vremena, koje publika želi da čuje i koje očekuje od nas - kaže Sejo.

STORY ONLINE POKLANJA KARTE ZA KONCERT!

makonda-tracker