Jelena Tomašević na Telenor Play žurki u Kragujevcu

0
Druga u nizu Telenor Play žurka na točkovima biće održana u subotu, 20. aprila u Kragujevcu, na platou Kod krsta, a program počinje u 14 časova, dok će u 21 čas nastupiti Jelena Tomašević.
Jelena Tomašević, Story arhiva
Jelena Tomašević, Story arhiva

Posetioci će imati mogućnost da se detaljnije upoznaju sa Telenor play paketima i servisom Deezer muzika, ali i da učestvuju u kvizu Muzički izazov. Nakon dodele nagrada učesnicima u kvizu Muzički izazov, kao specijalni gost u 21 čas nastupiće Jelena Tomašević. Za voditelja celodnevnog programa Kragujevčani su izabrali Inspektora Blažu.  

Glavna nagrada kviza Muzički izazov su VIP karte za koncert Rijane Kelnu. Nagrada uključuje i prevoz minibusom do Kelna, džeparac i obilazak grada. Svaki takmičar može učestvovati u kvizu samo tri puta u toku dana, a samo korisnici  Telenor Play+ paketa mogu da osvoje glavnu nagradu. Takmičari će moći da rešavaju kviz na lap topovima i tabletima u periodu od 14 do 19 časova.

Prva Telenor Play žurka na točkovima održana je u Nišu i uskoro će posetiti i Beograd, Novi Sad i Suboticu, a stanovnici svakog od gradova moći će da kreiraju žurku po svom ukusu.

makonda-tracker