Jarboli sutra u Božidarcu

0
Vokalno-instrumentalni sastav Jarboli, koji se pre nekoliko dana oglasio novim singlom i spotom Zabluda, nastupiće u petak, 19. aprila, sa početkom u 20 časova u Božidarcu.
Jarboli, foto promo
Jarboli, foto promo

Jarboli pred nastup u Božidarcu najavljuju uzbudljivo, živo, neurotično, glasno i neposredno rokenrol iskustvo, na kome nameravaju da sviraju i neke veoma stare pesme u novim aranžmanima.

- Danas je Božidarac zahvaljujući projektu Vračar Rocks ponovo postao aktuelan kao koncertni proctor, što je, uz naše lične sentimente, više nego dovoljan razlog da posle 17 godina ponovo zasviramo tu. Za ovu priliku ćemo doneti odgovarajući razglas i bogatiju rasvetu da sve bude tip-top - kaže gitarista i pevač Jarbola Boris Mladenović.

Predgrupa Jarbolima 19. aprila u Božidarcu biće psihodelični elektro pop duo Ti iz Beograda, koji se nedavno oglasio prvim singlom Da ti želim dobra jutra/Koliko dana.

- Jarboli su uvek pažljivo birali predgrupe za nastupe i smatram da smo uglavnom uspevali da kroz svoje nastupe prikažemo prave stvari u pravo vreme. Tako su kao još neafirmisana imena uz Jarbole nastupali Lira Vega, Repetitor i Kriške. Grupa Ti je potpuno odlična neafirmisana grupa i ovo je pravi trenutak da se na njih obrati pažnja - objašnjava Mladenović.

Ulaznica za koncert Jarbola u Božidarcu, koji se održava u okviru serijala Vračar Rocks, u pretprodaji košta 500 dinara i može se naći u Felix Shop-u (TC Sremska) i Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska). Na ulazu u klub cena karte iznosiće 700 dinara.

makonda-tracker