Nove ulaznice za Bajagu na Kalemegdanu

1
Bajaga i Instruktori održaće veliki beogradski koncert 22. juna na prostoru Donjeg grada Kalemegdana za koji od danas važe nove cene ulaznica, pošto je u ponedeljak istekao promotivni period prodaje.
Bajaga i instruktori, promo cover
Bajaga i instruktori, promo cover

Najjeftinija ulaznica za koncert Bajaga i Instruktori sa Prijateljima košta  1.000 dinara (bila je u promo periodu 900 dinara), za fan pit sada je potrebno izdvojiti 1.500 dinara, a u VIP delu stajanje je 2.500 dinara, odnosno sedenje 3.000 dinara. Ulaznice se mogu naći preko mreže Eventim.

- Donji grad na Kalemegdanu je možda jedino značajno mesto u Beogradu na kom još nikada nismo svirali - objašnjava Momčilo Bajagić.

- A biće to zaista koncert sa prijateljima, jer će 22. juna na Kalemegdanu uz nas nastupiti još nekoliko nama dragih i značajnih muzičara i bendova, čija imena za sada nećemo otkrivati - dodaje on.

Bajaga i Instruktori potvrdili su se odavno kao istinski beogradski b(r)end, puneći u svom gradu sve bitnije velike koncertne prostore, od Doma sindikata i Sava centra, preko Hale sportova i stadiona Tašmajdan, do Sajma i Beogradske arene. Sada je na redu opet novi izazov.
 
- O koncertu na Donjem gradu odavno razmišljamo, i u njegovu realizaciju krenuli smo još pre nekoliko meseci. Mnogo mi je drago što će se ovaj koncert desiti baš u Donjem gradu jer u pesmi Iza nas, sa albuma Od bižuterije do ćilibara ima stih u Donjem gradu, kod brda za razmišljanje - otkriva Bajaga.

makonda-tracker