Jarboli: Novi singl - Zabluda

0
VIS Jarboli, koji se trenutno nalazi na Neophodnoj turneji po Srbiji u okviru koje će održati koncert u petak 19. aprila u beogradskom Božidarcu, objavili su novi singl i spot Zabluda.
Jarboli, foto: Srđan Veljović
Jarboli, foto: Srđan Veljović

Singl Zabluda ne nalazi se na albumu Zabava i njime Jarboli najavljuju novi album, a pevač i gitarista Boris Mladenović opisuje spot kao malu i uzbudljivu bezbudžetnu avanturu u oblasti psihodeličnih vizuelnih iskustava.

- Singl je sigurno najava novih aktivnosti grupe. Razne nove pesme su u pripremi i ubrzo posle turneje ćemo početi da ih snimamo. Planiramo da pesme puštamo u javnost jednu po jednu, kao što su se nekad objavljivali singlovi. Kada budemo imali četrdesetak minuta muzike smestićemo to na vinil i to će biti naš sledeći album - kaže Mladenović.

Jarbolima će 19. aprila u Božidarcu predgrupa biti dvojac Ti, a Mladenović koncert najavljuje kao uzbudljivo, živo, neurotično, glasno i neposredno rokenrol iskustvo. Jarboli su dodatno proširili kolekciju pesama, vrativši se nekim veoma starim pesmama u novim aranžmanima, što će po rečima Mladenovica biti za stare ljubitelje Jarbola mali vremeplov, za mlade naraštaje nešto možda potpuno novo.
 
Ulaznica za koncert Jarbola u Božidarcu, koji se održava u okviru serijala Vračar Rocks, u pretprodaji je 500 dinara, i može se naci u Felix Shop-u (TC Sremska) i Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska). Na ulazu cena karte bice 700 dinara. Nabavite ih na vreme!
U okviru Neophodne turneje Jarboli su već obišli Gornji Milanovac, Niš i Kragujevac, a posle Beograda predstoje im 26. aprila Subotica klub Mladost, 27. aprila novosadski CK 13 i 4. maja Kulturni centar Ruma.

makonda-tracker